top of page
DSC07068.jpg

GRONDVERZET

Revisie & onderhoud

Optimaal presteren 

Het juiste onderhoud is voor een grondverzetmachine van cruciaal belang. Het voorkomt onnodige stilstand en slijtage. Slijtdelen moeten op tijd worden vervangen zodat machines optimaal kunnen presteren. En gaat er onverwachts iets kapot? Wij doen er alles aan u zo snel mogelijk van dienst te zijn. In Zeeland, Zuid-Holland, Brabant en daarbuiten.
 

Cilinder revisie in onze werkplaats 

In onze eigen werkplaats repareren wij alle uiteenlopende hydraulische componenten zoals aggregaten, pompen, motoren en cilinders. Op de cilinderbanken kunnen we allerlei soorten cilinders tot wel 12 meter uit elkaar halen en reviseren, inclusief rapportage en druktest. Daarnaast beschikken we over een slangenpers met een uitgebreid assortiment aan koppelingen en een buigbank voor het buigen van hydrauliek-leidingen. 
 

Onderhoud op locatie 

Op locatie doen we periodiek onderhoud. We vervangen bijvoorbeeld filters, checken de kwaliteit van de olie en controleren het systeem op vitale punten. Hiervoor hebben wij de beschikking over geavanceerde meetapparatuur waarmee wij op meerdere punten tegelijk flow, temperatuur, druk en drukval kunnen meten.
 

Projectbegeleiding van A tot Z 

Naast revisie en onderhoud ondersteunen we bij projecten en technische diensten. Door onze kennis en ervaring kunnen we snel efficiënt en snel werken.
 

U kunt bij ons terecht voor: 

  • Onderhoud van de hydraulische componenten van uw machine 

  • Vervangen van slangen en appendages 

  • Herstel van cilinders 

  • Algemeen onderhoud van de machine 

  • Het vervangen van afdichtingen 

  • Repareren of vervangen van beschadigde plunjerstangen en cilindermantels 

  • Plunjerstangen laten voorzien van bijvoorbeeld een nieuwe laag nikkel, chroom of een (semi)keramische coating.  

  • Slangen persen op locatie met een speciaal hiervoor ingerichte aanhangwagen.  

OVERIGE SECTOREN

NATTE INFRA

Image by Sharon McCutcheon

Revisie en onderhoud grondverzetmachine

Bij DuoTec bent u aan het juiste adres voor hydraulische revisie en onderhoud van uw grondverzetmachine. Of het nu gaat om het reviseren van cilinders, laswerkzaamheden,  het vervangen van slangen of een spoedreparatie op locatie; wij staan voor u klaar.

 

Hydraulisch onderhoud en revisie
Of het nu gaat om de hydraulische revisie van een wiellader, dumper of schranklader; het team van DuoTec draait er hun hand niet voor om. Behalve revisie inclusief rapportage en druktest kunnen we cilinders tot wel 12 meter uit elkaar halen en reviseren.

Reparatie graafmachines, wielladers, dumpers, schrankladers

DuoTec voert reparaties en onderhoud uit aan graafmachines en allerlei andere soorten machines.

 

 

Zo onderhouden we allerlei uiteenlopende hydraulische componenten zoals slangen, cilinders, pompen en motoren .

 

Conditie meting
Wilt u de conditie meten van uw machine, bijvoorbeeld druk, flow of de temperatuur van uw graafmachine, shovel of andere hydrostatische machine? DuoTec beschikt over geavanceerde meetapparatuur waarmee we op meerdere punten tegelijk kunnen meten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op.

 

bottom of page