top of page
image00026.jpeg

REVISIE & ONDERHOUD

ONZE SECTOREN EN DIENSTEN

IMG_2061.JPG
Mooi plaatje Oosterscheldekering.JPG
Scheepvaart.jpg
Industrie image1.jpg

Het juiste onderhoud is voor een grondverzetmachine van cruciaal belang.

Het tijdig en goed vervangen van slijtdelen voorkomt onnodig onderhoud en slijtage.

DuoTec levert als één van de weinigen in Nederland cilinders af volgens de richtlijnen van Rijkswaterstaat. Elke dag werken we aan de Zeeuwse Deltawerken.

Of het nu gaat om een binnenvaartschip, een zeeschip of de visserij; DuoTec verzorgt het onderhoud en reparatie van alle soorten schepen volgens de richtlijnen van de klant.

Revisie en onderhoud voeren wij ook uit voor andere sectoren, zoals bedrijven op het gebied van intern transport, tunnels, overslag, voedingsindustrie, energie en de sector industrie.

Image by Sharon McCutcheon

Revisie en onderhoud hydrauliek
 

Ben je op zoek naar een goed adres voor hydraulische revisie en onderhoud? Dan ben je bij DuoTec aan het juiste adres.

We reviseren praktisch alle soorten cilinders in onze moderne werkplaats én op locatie in Zeeland, Zuid-Holland, Brabant en daarbuiten.

​Revisie en onderhoud voor alle sectoren
Of het nu gaat om de natte infra, grondverzet, industrie, energiesector of de scheepvaart; wij reviseren en onderhouden cilinders voor alle sectoren. Naast revisie en onderhoud voeren we ook inspectie uit aan cilinders en ontzorgen of assisteren we de klant met het correctief of periodiek onderhoud aan  installaties en objecten,

Cilinder revisie van klein tot groot

We reviseren cilinders van klein tot groot;  tot wel 12 meter lang. We maken hydrauliek slangen op locatie of in de werkplaats.

 

 

 

We adviseren en denken mee met de klant , bijvoorbeeld welke coating er op de zuigerstang  gezet kan worden voor een zo lang mogelijke levensduur.  Bijvoorbeeld tegen corrosie in zeewater. Verder kunnen we  de cilinders voorzien van  een testrapport inclusief druktest, zodat voor alle partijen duidelijk is dat de cilinders weer alle 'stormen' kunnen doorstaan.

​Cilinder revisie service
Wij ontzorgen onze klanten van A tot Z en leveren goede service tegen een eerlijke prijs. Dat is onze Zeeuwse mentaliteit. We zijn dag en nacht bereikbaar en spannen ons tot het uiterste in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo kunnen zij beter presteren en concurrerend werken.

 

Meer weten? neem dan contact met ons op.

 

bottom of page