top of page
P1001757.jpg

NATTE INFRA

Revisie & onderhoud

Werken aan de Zeeuwse Delta 

DuoTec steekt dagelijks de handen uit de mouwen voor Rijkswaterstaat aan de Zeeuwse Deltawerken. Dit uitgebreide netwerk van vaarwegen en kanalen is de belangrijkste schakel tussen de regio Rotterdam en regio Antwerpen. Een optimaal functionerend vaarwegennet is belangrijk voor de economie in de regio. Daarom is goed onderhoud van bruggen, sluizen, wegen en waterwerken noodzakelijk.  We zijn werkzaam in Zeeland, Zuid-Holland, Brabant en daarbuiten.

 

Onderdelen reviseren, vervangen en storingen voorkomen

Wij reviseren onderdelen, zorgen voor nieuwe onderdelen en voorkomen storingen door middel van preventief onderhoud. Bovendien zijn we aanwezig bij bijzondere weersomstandigheden. Bijvoorbeeld als er storm is bij de Hollandsche IJsselkering. We smeren de tandwielen zodat de kering zonder storingen kan zakken.  
 

Cilinder revisie in onze werkplaats 

In onze eigen werkplaats kunnen wij alle uiteenlopende hydraulische componenten reviseren, zoals pompen, motoren en cilinders. Op de cilinderbank kunnen we allerlei soorten cilinders tot wel 12 meter uit elkaar halen en in elkaar zetten. Daarnaast beschikken we over een slangenpers met een uitgebreid assortiment aan koppelingen en een buigbank voor het buigen van hydrauliek-leidingen. 
 

Onderhoud op locatie 

Bij periodiek onderhoud vervangen wij bijvoorbeeld filters, checken we de kwaliteit van de olie en controleren uw systeem op vitale punten. Hiervoor hebben wij de beschikking over geavanceerde meetapparatuur waarmee wij op meerdere punten tegelijk flow, temperatuur, druk en drukval kunnen meten.
 

Waterdicht werken met een testrapport 

DuoTec kan als enige in Zeeland cilinders afleveren volgens de richtlijnen van Rijkswaterstaat. Van elke cilinder word een F.A.T afgenomen volgens ROK 1.4 richtlijnen. Dit rapport laat zien dat de onderdelen 100 procent zijn goedgekeurd. Zo weten we zeker dat alles goed is getest en werken we waterdicht.  
 

Dag en nacht bereikbaar 

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om snel te reageren. Daarom zijn wij niet alleen op afspraak bereikbaar, maar altijd wanneer u ons nodig heeft. Dag én nacht.  

 

U kunt bij ons terecht voor: 

  • Preventief onderhoud 

  • Herstel van cilinders 

  • Het vervangen van hydraulische slangen 

  • Cilinder revisie inclusief testrapport 

  • Contractueel onderhoud 

  • Haal- en brengservice, zodat u snel verder kunt werken

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

GRONDVERZET

MARITIEM

Image by Sharon McCutcheon

Revisie en onderhoud natte infra

 

Het team van DuoTec is specialist in hydraulisch onderhoud en revisie in de natte infra. We inspecteren, reviseren en onderhouden bruggen, sluizen en waterwegen in Nederland en daarbuiten. Revisie en onderhoud van waterwerken is belangrijk omdat het een belangrijke schakel vormt van de economie in elke regio.

Hydraulisch onderhoud bruggen, sluizen en waterwegen
Bij het onderhoud en revisie van waterwegen komt veel kijken. Dagelijks voeren we  preventief en correctief onderhoud uit. We reviseren en repareren onderdelen voor bruggen, sluizen en keringen en hebben een 24/7 storingdienst.

Cilinder revisie bruggen, sluizen en waterwegen
In onze werkplaats voeren we hydraulisch onderhoud uit aan alle uiteenlopende hydraulische componenten, zoals cilinders, slangen , pompen en componenten van sluizen.

Daarnaast zijn we in het bezit van een mobiele buigbank zodat we op locatie leidingwerk kunnen monteren en repareren.

 

Bij periodiek onderhoud vervangen wij bijvoorbeeld filters, checken de kwaliteit van de olie en controleren uw systeem op vitale punten. Hiervoor hebben wij de beschikking over geavanceerde meetapparatuur waarmee wij op meerdere punten tegelijk de conditie van de installatie  kunnen meten.

Cilinder revisie natte infra van klein tot groot
We reviseren cilinders van klein tot groot en maken en vervangen slangen in elke maatvoering. We denken mee met de klant en adviseren welke coating er op de stang gezet kan worden voor een zo lang mogelijke levensduur. Om  cilinders zeewater werend te maken kunnen we een speciale coating aanbrengen. Deze kunnen geleverd worden met testrapport, zodat voor alle partijen duidelijk is dat de cilinders weer alle 'stormen'  kunnen doorstaan.

bottom of page