top of page
Labruyere brug.jpg

MARITIEM

Revisie & onderhoud

Onderhoud en reparatie op schepen 
Of het nu gaat om een binnenvaartschip, een zeeschip of de visserij; DuoTec verzorgt de onderhoud en reparatie van alle soorten schepen volgens de richtlijnen van de klant. We begeleiden en ontzorgen uw projecten en voeren naar wens contractueel onderhoud uit.  

Reviseren aan wal 
Wat aan boord kan, kan ook aan de wal. In onze eigen werkplaats repareren wij alle uiteenlopende hydraulische componenten zoals aggregraten, pompen, motoren en cilinders. Op de cilinderbank kunnen we alle soorten cilinders tot wel 12 meter uit elkaar halen en in elkaar zetten. Daarnaast beschikken we over een slangenpers met een uitgebreid assortiment aan koppelingen en een buigbank voor het buigen van hydrauliek-leidingen. 

Reactie tijd 
Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om snel en goed te reviseren. Het schip moet vaak binnen een paar dagen weer vertrekken. Wij doen onze uiterste best om de opdracht op tijd uit te voeren. 

U kunt bij ons terecht voor: 

  • Preventief hydraulisch onderhoud en reparatie 

  • Revisie op alle soorten schepen 

  • Aanleggen van leidingwerk op schepen 

  • Reparatie van kleine constructiewerken 

  • Maken van trappen en relingen 

  • Contractueel onderhoud 

NATTE INFRA

OVERIGE SECTOREN

Image by Sharon McCutcheon

Onderhoud en reparatie scheepvaart

Of het nu gaat om een binnenvaartschip, een zeeschip of de visserij; DuoTec verzorgt het onderhoud en de reparatie van alle soorten schepen volgens de richtlijnen van de klant. Bijvoorbeeld de aanleg van het leidingwerk , de montage van hydrauliekslangen, constructiewerkzaamheden of het maken van trappen en relingen.

Onderhoudswerkzaamheden en revisie
Zowel aan wal als aan boord voeren we preventieve en standaard onderhoudswerkzaamheden en revisie uit.

Op de cilinderbank kunnen we alle soorten cilinders tot wel 12 meter uit elkaar halen en in elkaar zetten. Daarnaast beschikken we over een slangenpers met een uitgebreid assortiment aan koppelingen en een buigbank voor het buigen van hydrauliek-leidingen.

Snel repareren scheepvaart
Snel een hydraulische reparatie op uw schip?

De vakmannen van DuoTec weten als geen ander hoe belangrijk het is om snel te kunnen vertrekken, zij reviseren snel en goed op allerlei soorten schepen.

Meer weten? neem dan contact met ons op.

bottom of page