top of page
Labruyere image Gilbert.jpg

Ons verhaal

De historie van DuoTec

2012

 

Vaste onderhoudspartner natte infra

Via Volker Wessel wordt WMW Techniek ontdekt door Rijkswaterstaat. Het bedrijf wordt de vaste onderhoudspartner op de Oosterscheldekering. Hier schakelt Rijkswaterstaat WMW Techniek veelal in voor verschillende onderhoudswerkzaamheden. Zowel preventief als correctief.

Europa's drukst bevaren binnenvaartsluizencomplex

Het team gaat aan de slag bij Europa’s grootste en drukst bevaren binnenvaartsluizencomplex: de Volkeraksluizen. Dit Deltawerk is van groot economisch belang voor de scheepvaart. WMW Techniek reviseert voornamelijk de cilinders, een mooi en uitdagend project. De Volkeraksluizen zijn dag en nacht in bedrijf en het team is altijd bereikbaar wanneer dat nodig is. Daarnaast neemt WMW Techniek deels het onderhoud van de Vaarwegen Zeeuwse Delta voor zijn rekening. Dagelijks passeren hier binnenvaartschepen op weg tussen de havens van Antwerpen en Rotterdam. WMW Techniek verzorgt het preventief onderhoud, reparaties, modificaties en nieuwbouw van hydraulische componenten en systemen. Compleet met bijbehorend testrapport.

Oprichting WMW Techniek

Co Welleman werkt bij Sita Food Recycling als Hoofd Technische dienst. Als hij besluit hij voor zichzelf te beginnen onder de naam Support in Techniek Onderhoud en Projecten. Co doet voornamelijk projectbegeleiding in food en landbouwsector. Het bedrijf groeit en er komen steeds meer opdrachten vanuit de grondverzet, natte infra en onshore sector. Zo is WMW techniek opgericht. V.O.I  wordt vaste klant; één van de grote aannemers van Nederland. En Démé, de grootste op het gebied van baggerwerken en oplossingen voor de offshore energiemarkt, infra- maritieme en milieuwerken. WMW voorziet de grote installaties van DEME van nieuwe hydrauliekslangen en voert vele andere hydraulische opdrachten uit

 

Groeiende klantenkring

De klantenkring groeit en daarmee ook de vraag naar meer medewerkers. Co verzamelt een flexibel team specialisten om zich heen. WMW Techniek groeit uit tot 13 medewerkers. Stuk voor stuk enthousiaste vakmensen die samen een hecht team vormen. Hun kennis en betrouwbaarheid valt steeds vaker op. Ze werken in Zeeland, Zuid-Holland, Brabant en daarbuiten.

Overname DuoTec BV

In 2020 vindt Co Welleman in de Zeeuwen Gerrit Cazant en Jonathan de Putter de overnamepartners waar hij naar op zoek is en die kwaliteit en service net zo belangrijk vinden. De overname brengt  geen grote veranderingen met zich mee. Het complete team van WMW Techniek blijft klanten bedienen zoals ze altijd gewend zijn en Co Welleman blijft samen met Johan Wouters verantwoordelijk. Wel verandert de naam van WMW Techniek naar DuoTec BV. Dit verwijst naar de twee activiteiten die op termijn gepland staan: het opzetten van een nieuwe productlijn en verdere uitbreiding van de servicetak.

2022

 

Een begrip op de markt
Na 10 jaar is DuoTec uitgegroeid tot een begrip op de markt. Specialist in hydrauliek die ontzorgt van A tot Z. DuoTec denkt mee met de klant en werkt vanuit de werkplaats én op locatie. Het is een bedrijf die de richtlijnen van Rijkswaterstaat kent en precies weet wat er van hen gevraagd wordt. DuoTec spant zich graag in om haar klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Nu en in de toekomst!

Overname DuoTec BV_edited_edited.jpg
start WMW.JPG
image00017_edited_edited.jpg
Volkeraksluizen.jpg
Foto Co_edited_edited.jpg
DSC07110_edited.jpg

HET DUOTEC TEAM

Maak kennis met deze toppers die dag en nacht voor u klaar staan!

P1388505.jpg

Co Welleman

 • White LinkedIn Icon

Technisch directeur

P1388460.jpg

Kevin Adriaanse

 • White LinkedIn Icon

Service en onderhoud

P1388440.jpg

Patrieck Wattel

 • White LinkedIn Icon

Service en onderhoud

P1388394.jpg

Ricardo Meeuwse

  Werkplaats

  P1388389.jpg

  Johan de Bree

   Werkplaats

   P1013477.jpg

   Ferdi Francke

    Werkplaats

    P1388495.jpg

    Coralien Kriekaart

    • White LinkedIn Icon

    Administratie

    P1388482.jpg

    Gilbert Boone

    • White LinkedIn Icon

    Service en onderhoud

    P1388429_edited_edited.jpg

    Arthur Gawenda

    • White LinkedIn Icon

    Service en onderhoud

    P1388407.jpg

    William van Voorst

     Service en onderhoud

     P1388467.jpg

     Vladimir Jovicic

      Service en onderhoud

      COLLEGA WORDEN VAN DIT  TOPTEAM?

      bottom of page