top of page
Sector overslag_edited.jpg

OVERIGE SECTOREN

Revisie & onderhoud

Revisie, onderhoud en constructie voeren wij uit voor bedrijven in praktisch alle sectoren.

Denk aan diensten voor intern transport, tunnels, overslag, voedselindustrie, energie en voor de industrie.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van wat wij voor u kunnen betekenen:

  • Hydraulisch onderhoud in de werkplaats 

  • Werken op locatie 

  • Assistentie bij stops 

  • Correctief of preventief onderhoud

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

MARITIEM

GRONDVERZET

Image by Sharon McCutcheon

Revisie en onderhoud hydrauliek


Bent u op zoek naar een goed adres voor hydraulische revisie en onderhoud? Dan bent u bij DuoTec aan het juiste adres. We reviseren en onderhouden praktisch alle soorten cilinders in onze moderne werkplaats én op locatie met een goed uitgeruste servicewagen.

Revisie en onderhoud voor alle sectoren
Of het nu gaat om de natte infra, grondverzet, industrie, de energiesector of de scheepvaart; wij reviseren en onderhouden cilinders voor alle sectoren. Naast revisie en onderhoud voeren we ook inspectie uit aan cilinders en doen we preventief onderhoud. In de natte infra vervangen we bijvoorbeeld aardkabels aan de schuiven en inspecteren we de sluisdeuren, bruggen, conservering en alle bijbehorende objecten.

Cilinder revisie van klein tot groot
We reviseren cilinders van klein tot groot. DuoTec beschikt over 2 geavanceerde (de)montage banken. We conserveren de cilinderstangen zo dat ze bijvoorbeeld weer bestand zijn tegen zeewater en we kunnen een testrapport maken, zodat voor alle partijen duidelijk is dat de cilinders weer alle 'stormen' kunnen doorstaan.

Hydraulische slangen
We vervangen en leveren slangen tot elke gewenste diameter en lengte. Deze slangen worden geproduceerd in eigen huis. Daarnaast kunnen wij bij aanvragen van de klant deze slangen voorzien van een testcertificaat.

bottom of page