top of page

ISTEMEWA

Rudy van Nieuwenhuijzen, onderhoudsmanager bij Istemewa: “Wij werken al jaren naar volle tevredenheid met DuoTec samen. DuoTec adviseert bijvoorbeeld over storingen en het voorkomen ervan."
Kennis en ervaring

Rudy (43) uit Sint-Laurens werkt al 22 jaar bij Istimewa en is momenteel werkzam in de combinatie Scaldis als hoofdaannemer voor Rijkswaterstaat. Hij regelt het onderhoud voor bruggen en sluizen. Met name het civiele, elektrotechnische, industriële automatisering  en werktuigbouwkundig gedeelte. Voor het laatste huurt hij DuoTec in. Rudy: “Vanwege hun kennis en ervaring  is dat vanzelfsprekend.”

Luisteren, horen en voelen
Rudy: “DuoTec voert het dagelijkse onderhoud uit en doet kleine aanpassingen in de installaties om ze te optimaliseren en in stand te houden. Ze luisteren, horen en voelen hoe de installaties zich gedragen. Daaruit komen weer andere werkzaamheden voort, het vervangen van hydrauliekslangen, het reviseren van cilinders en het herstel van schade. Ook lost het team optredende storingen op en adviseren ze in het voorkomen hiervan.

Goede input
Rudy kent technisch directeur Co Welleman al vanaf het begin van zijn carrière. De samenwerking was een logische keuze: “Bij de mensen van DuoTec zit het met de kennis en contacten gewoon goed. Ik heb vanuit het verleden vaak rechtstreeks geschakeld. Als we elkaar nodig hebben dan komt er goede input en denken ze mee hoe je iets het slimst kunt aanpakken. Daarom werken we zo graag met DuoTec samen.”

Hoog in het vaandel
Bij DuoTec kennen ze de afspraken bij Rijkswaterstaat. Je moet bekend zijn met de werkmethodieken, de eisen, de processen en de veiligheid die hoog in het vaandel staat. DuoTec geeft daar op een goede en nette manier invulling aan.”

bottom of page