top of page

KWS Infra 

Arno Jacobs, productieleider bij VolkerInfra: “Bij DuoTec ontwikkelen ze continue door, het is een mooi clubje vakmensen!” 

Vakmensen

Arno Jacobs (46) uit Breda is vanuit KWS Infra Roosendaal – Sas van Gent productieleider bij VolkerInfra, gevormd door VolkerWessels Infrastructuur-ondernemingen KWS en VolkerRail en eindverantwoordelijk voor de uitvoering van het onderhoud en de activiteiten op de Oosterscheldekering in opdracht van Rijkswaterstaat: “De laatste jaren is het team van DuoTec steeds meer voor ons gaan doen. Het is een mooi clubje monteurs; echte vakmensen.” 
 

Piekmomenten
VolkerInfra heeft bij specifieke activiteiten en tijdens piekmomenten soms extra vakmensen nodig. Hiervoor wordt dan gebruik gemaakt van het team van DuoTec. Arno: “Voor het meeste onderhoud van de Oosterscheldekering heb je twee tot vier man nodig. Ook bij specifieke werkzaamheden springt DuoTec in. DuoTec-monteur Patrick doet sinds kort ook het werktuigbouwkundig werk op de kering voor ons.”
 

Gewoon goed
“De werkzaamheden zijn heel wisselend. Het zijn vaak werkzaamheden waar veel haast achter zit. De mensen van DuoTec staan altijd direct klaar en dat is voor ons heel prettig. Het werk dat ze uitvoeren en de bereikbaarheid is gewoon goed. En intussen hebben ze al behoorlijk wat areaalkennis opgedaan. Je kunt niet iemand zomaar op de Oosterscheldekering laten werken.” 
 

Altijd meedenken
Arno: “Ik zou anderen DuoTec aanraden vanwege de prijs-kwaliteit en omdat ze altijd meedenken. Ik heb zelf geen werktuigbouwkundige achtergrond en als ik of mijn opdrachtgever een probleem heeft, dan ontzorgen zij mij daarin. Er is nog geen vraagstuk langsgekomen dat ze niet konden oplossen. Ze blijven continu door ontwikkelen. Ik vind de samenwerking en de directheid gewoon fijn. We kunnen elkaar alles zeggen.”  

bottom of page