top of page

WIELEMAKER B.V.

Jasper Wielemaker: "Geen bedrijf zo adequaat als DuoTec. Ze denken mee en zijn van toegevoegde waarde. Die jongens regelen het gewoon!" 

Goede buren

Jasper Wielemaker (38) uit Middelburg is technisch directeur bij Wielemaker BV, een transport en conteinerbedrijf in Middelburg. Hij werkt sinds 4 jaar met DuoTec samen. Ze zijn al jarenlang buren en lopen makkelijk bij elkaar binnen. Jasper: “Het assortiment en de diensten van DuoTec sluiten goed aan bij wat we nodig hebben."

 

Inspecteren en vervangen

"DuoTec levert slangen, en hydraulishe componenten. Daarnaast reviseren ze onze cilinders van o.a. perscontainers en haakarminstallaties. Ze controleren al het leidingwerk en ze inspecteren en vervangen waar nodig."

Meedenken
“DuoTec is geen bedrijf dat alleen maar bedankt zegt en je de rekening stuurt,” vindt Jasper. “Op het moment dat je iets nodig hebt, dan is het er ook direct of binnen afzienbare tijd. Ik vind het fijn dat we op dezelfde manier tegen de materie aankijken en dat er meegekeken wordt. Dat ze zeggen; ‘je zou het ook eens op een andere manier kunnen doen, dan wordt het misschien nog beter’.

Aanrader
“Ik zou DuoTec aan andere bedrijven aanraden vanwege het uitgebreide en kwalitatief goede assortiment, de kennis en de snelheid. Zij weten veel meer van hydraulische componenten dan wij en hebben de juiste tools, dus dat werkt sneller.”

Toegevoegde waarde
“Ik hoop dat de mannen van DuoTec nog lang naast ons blijven werken. We hebben een goede zakelijke relatie en ik merk dat de jongens dat onderling ook hebben. Dat werkt allemaal makkelijker. Kortom: we hebben er hele goede buren aan.”  

bottom of page